dijous, 19 de gener del 2012

ARRIBA EL NADAL A L'ESCOLA!!!!

El pare Noel, els reis macs de l'Orient, el caga tió, torrons, neules..... ja és Nadal i ho volem celebrar!!!!

Aquests dies vam fer moltes i variades activitats. Vam preparar una exposició de diorames. A nosaltres ens va tocar representar el poble de Betlem un dia de mercat, per on havien de passar els Reis Macs de l'Orient. I els nens i nenes de quart van haver de representar el camí dels Reis Macs de l'Orient seguint l'estrella Polar.

Primer vam poder veure l'obra de teatre que van representar els alumnes de cinquè dels PASTORETS. Qué divertida!!!! vam aplaudir molt.

Amb la senyoreta Patrícia vam assajar les cançons del concert de Nadal, que tant be ens va sortir i a on van venir molts pares.

Fins i tot vam tenir temps de decorar els passadissos de l'escola amb unes felicitacions enormes que penjaven del sostre i unes postals que vam fer a casa, amb l'ajuda dels pares, les mares, els avis, les àvies, el germans.... I també al nostre racó de passadís vam fer decoracions típiques de l'hivern com les fulles seques, paraigües i floquets de neu. Ens va quedar preciós.

A més, vam preparar els àlbums de les feines treballades al trimestre i vam dissenyar una postal que vam fer arribar a casa nostra.

Vivim el nadal amb alegria perquè acomiadem un any, i rebem un altre.

Anem de vacances però, abans, el cicle mitjà us volem desitjar unes bones festes nadalenques en companyia de les persones que més us estimeu. Que tingueu una molt bona entrada d'any.

Ahhhhh!!!! i compte amb els glans de raïm.....!!!!!!

Feliç 2012 a tothom!!!!!








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada