dimecres, 25 de gener del 2012

SEGONA TROBADA DE MARES, PARES I MESTRES DE TERCER

El passat dimecres 25 de gener ens vam reunir un bon grup de mares, pares (19 en total de 25 famílies) i de mestres (Xavi i Guillermina) per parlar de diversos temes que volíem tractar per tal d'arribar a acords conjunts.

En una primera part vam donar diverses informacions relacionades amb el dia a dia de la classe, com per exemple tornar a recordar que tenim obert el període per apuntar a les nenes i als nens a les colònies d'aquest curs, ja que necessitem saber quants vindran finalment. Igualment vam informar que ja tenim el bloc de la classe actualitzat i que es poden descarregar fotos de les diverses activitats que hem anat fent aquest curs.

En una segona part les mares i els pares van tenir un espai en que exposar les seves inquietuds respecte al desenvolupament del curs.

I després vam proposar una activitat divertida i de debat entre les mares i els pares. Es tractava d'anar valorant tota una sèrie d'hàbits que els i les alumnes del cicle mitjà haurien de tenir assolides. S'havia de debatre entre les famílies de quins hàbits han assolit els i les alumnes i quins no, de posar en comú les estratègies que cadascun fa servir per acomplir-les i, finalment, decidir quins d'aquests hàbits s'haurien de treballar prioritàriament.

Entre totes i tots vam decidir treballar amb major intensitat els següents hàbits:

  • Acostumar-se a menjar de tot i acabar-se el que tingui al plat
  • Ha de mantenir la seva habitació i el seu lloc de treball endreçats.
  • Fer les feines de casa que els assignen. Tenir ordre de les coses de casa.
  • Parlar i demanar les coses amb respecte i educació. I escoltar als adults.

Entre totes i tots vam decidir que treballaríem aquests hàbits, prioritàriament, a l'escola i a casa. En alguns dels casos els mestres vam proposar donar informació als alumnes i treballar a classe a través de fitxes que després es portaran a casa per seguir treballant-les.

Va ser una jornada molt profitosa. La propera segur que estem tots!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada